Go to Top

Зонално първенство по бадминтон до 11г

Главният редактор на СК Ракетлон беше много зает последните дни и затова се извиняваме за закъснението на резултатите на варненския клуб по бадминтон.
На провелото се на 19.03.2016г. Зонално първенство по бадминтон до 11г. СК Ракетлон взе участие с петима състезатели: Влади Щерев , Стилиан Стоименов, Темелко Йорданов, Моника Желева и Демитра Атанасова.

зона бадмитон - северна българия

Чудесно представяне направиха момчетата . Това за тях бе първо състезание от календара на Българска Федерация Бадминтон – Темелко Йорданов зае престижното 3-то място , а едва 8-годишният Стилиан Стоименов остана 5-ти, единствено високата температура спря и Влади Щерев да влезе в престижната петица.
При момичетата опитната вече Демитра Атанасова се класира трета –  мощен гипс, примесен с бял портланд-цимент, беше се налял в краката на младата надежда на СК Ракетлон, иначе можеше да бие всички :). Победи записа и дебютантката и трениращата едва от няколко месеца Моника Желева . Като за първо състезание Моника Желева отнесе няколко победи към вкъщи и още по- голямо желание и хъс за игра, класира се на 9-то място.
На двойки най-добро класиране – трето място – направиха Атанасова / Желева. Единствено липсата на обиграване като двойка им попречи да се класират на финала. Двойката ни при момчетата Щерев / Стоименов заеха 5-та позиция, въпреки крехката си възраст.

Още хубави снимки от състезанието благодарение на Стефан Щерев.

Следете ни във Facebook

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.