Go to Top

2014

ТМ’14 НАРЕДБА

ТМ’14 ГРАФИК СРЕЩИ

Завърши  XII Международен Бадминтон Турнир на Майстора „Атанас Атанасов“. В надпреварата взеха участие 180 състезателя от България, Румъния, Молдова и Русия, а общият брой на гостите на тазгодишния Турнир на Майстора надхвърли 200, които, както всяка година, направиха нашия турнир най-големият от поредицата ежегодни бадминтон турнири в страната. Екипът на домакините от СК РАКЕТЛОН Варна (в лицето на Христо Ишков, Сибо Атанасов и Надя Захариева)  осигури зала с 10 корта в Двореца на културата и спорта и отлична организация на състезанието, включително и  онлайн отразяване на дисциплините, графика и резултатите от турнира на уебсайта на Tournament Software.

Традиционно неоценима помощ за осъществяването на спортното мероприятие оказаха БФ Бадминтон и „Есен“ ООД – изключителен представител на BABOLAT за България. За пръв път в историята на турнира с помощта на варненските фирми „Перинов и синове“ ЕООД и „Хрими“ ЕООД бе осигурен и 1500 лв. награден фонд, който се разпредели сред призьорите в Елитните серии.
Специални гости по време на официалното закриване на Турнира на майстора 2014 бяха г-н Диме Стефановски – президент на македонската бадминтон федерация и проф. д-р Пюзант Касабян – председател на БФ Бадминтон, който връчи награди за изключителен принос в развитието на бадминтона на Сибо Атанасов, Борис Койчев и Христо Ишков.

klasirane-turnir-na-maystora-2013

Крайното класиране във всички дисциплини може да видите на следния линк: ТМ’14 КЛАСИРАНЕ.

 

fair-paly-cup

Купите за ФЕЪР ПЛЕЙ, осигурени от БФ Бадминтон и специално връчени от Д-р Касабян тази година отидоха при:

Весела Маринска – Брезово
Максим Мюжевлев – Русия

Специална награда „Поразяващата ръка“ получи Ясен Радев за това, че в рамките на 2 часа успя да потроши цели 2 ракети!


raketlon-post-header-badminton-gallery

Галерия „EDITOR’S CHOICE“ по избор на редактора може да видите на нашата Фейсбук страница ТУК

Всички снимки от двата дни на турнира и от партито може да свалите от следните линкове:
Снимки ТМ’14 част 1
Снимки ТМ’14 част 2
Снимки ТМ’14 парти

Comment (1)

  • Milko 24.06.2014 - 21:33

    Професионална работа!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.