Go to Top

Дарителска Сметка

Както е добре известно, самоиздръжката е непосилна за почти всеки спортен клуб в България (единици правят изключение – като  комерсиалните футбол и тенис на корт).
За наше огромно съжаление, обаче, СК Ракетлон не е от тях. Подвизаваме се в един от спортовете, в които разходите за консумативи са значителни и за да успяваме в създаването на млади бадминтон шампиони на топ ниво, се нуждаем от допълнителна финансова подкрепа. За информация – едно перо на стойност от 4-6лв може да бъде счупено за по-малко от минута (или един удар), таксата за тренировка не може изобщо да покрие този постоянен разход!

Ако желаете да подкрепите финансово развитието на младите ни надежди – за закупуване на пера/кордажи/ракети/екипи/тениски или за пътуване по състезания от Държавния календар на БФБ, може да направите това по два начина:

Вариант 1:
Превод по сметката на СК Ракетлон в Алианц Банк България:
ТБ Алианц България
СК Ракетлон
IBAN BG23BUIN95611000593216 (BGN)
BIC: BUINBGSF
Основание за плащане: „Дарение“

Вариант 2:
Може да преведете желаната сума по сметката на Babolat България, с които работим и ни подкрепят повече от 10 години. Дарените там средства ще бъдат използвани директно за закупуване на пачи пера за тренировките на децата:
First Investment Bank
АРК Дрийм – ЕООД
IBAN: BG06FINV91501016802906 (BGN)
SWIFT/BIC: FINVBGSF
Основание за плащане: „Бадминтон Стоки“

За всяко получено дарение ще има отзвук в нашия сайт и социалните канали, в случай, че не държите на анонимност.

СК Ракетлон търси и официален постоянен спонсор!