Go to Top

Призови места за СК Ракетлон – Варна на Единадесетия национален турнир по бадминтон „Шабла 2012”

На 27 август 2012г. се проведе Единадесетия национален турнир по бадминтон „Шабла 2012”, където СК Ракетлон-Варна се представи достойно и завоюва 2 призови места. В турнира взеха участие състезатели от Русе, Шабла, Дупница и Варна. Инициатори на ежегодния турнир са местния клуб “Кария” с председател и треньор Калинка Цанева и Стефан Христов –  треньор на СК „РУСЕ”. Състезателите бяха приветствани от кмета на град Шабла г-жа Райна Бърдарева и зам.министъра на физическото възпитание и спорта Иван Ценов.
Отборът на СК Ракетлон беше представен от: Мария Боевска, Димана Боевска и Соня Косева. След оспорвани битки и много емоции,  нашите състезателки показаха неприсъща за възрастта зряла игра и заслужиха своите отличия. Във възрастова група до 11 години Димана Боевска завоюва сребърен медал, а Мария Боевска стана шампионка и взе златото при момичета до 13 години.

СК Ракетлон поздравява своите състезатели за достойното представяне и благодари на техните треньори за положения труд. И не на последно място специални благодарности на старши треньорът на СК Ракетлон-Варна Сибо Атанасов за усилията и проявеното търпение по време на тренировките и за безценните наставления по време на срещите!

Снимки от турнира може да видите ТУК

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.