Go to Top

Нов председател на СК Ракетлон

.
На 1.12.2015 се проведе събрание на управителния съвет на СК Ракетлон, на което бе приета оставката на досегашния председател Христо Ишков. Това се случи в следствие на писмо до всички членове, публикувано преди два месеца, в което Христо Ишков изложи причините и невъзможност да се занимава със задълженията си към клуба.

В лицето си на нов председател на СК Ракетлон мога да кажа, че поех поста временно и единствено защото в тези два месеца не се появи кандидат за мястото на Христо Ишков. Пак ще повторя ВРЕМЕННО съм на този пост и силно се надявам това да не стане постоянно (моля не ме бъркайте с баща ми Атанас Атанасов, който беше човекът-оркестър) имам и други ангажименти освен клуба. Времето, което мога да отделям за клуба е единствено за тренировки. Нямам възможност да отделям време за административните неща към клуба като договаряне на зали, пътувания до София, организирането на турнира на майстора Атанас Атанасов (при така стеклите се обстоятелствата през 2016 има вероятност турнир да не се проведе), ранглисти и често ходене до Общината заради различни спорни инициативи.

Това, което искам е, да тренирам талантливи деца, които да носят успехи на СК Ракетлон.

Ако някой не е доволен от временното управление на клуба и има други очаквания или иска да поеме поста председател на СК Ракетлон, отворени сме за предложения за достоен заместник на Христо Ишков.

Сибин Атанасов

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.