Go to Top

Много добро представяне за Ракетлон Варна на зоната в Русе

На 01.02.2014г. в град Русе се проведе зона Северна България за мъже и жени. Отборът на СК Ракетлон се яви с бойна група от 14 безстрашни ронина. 🙂
Отново много добро представяне на младата надежда Мария Боевска, която въпреки 14 годишната си възраст, се пребори за третата позиция при жени единично, в комбинация със Сибо Атанасов на смесени двойки извоюваха 3-то място, а с Рени Атанасова също достигнаха полуфинал. При смесените двойки Рени Атанасова и Данаил Кръстев бяха на крачка от финала, но малко късмет не им достигна да се преборят за призово място.
При мъже единично конкуренцията беше много голяма, но въпреки всичко Цветан Цветков и Данаил Кръстев се представиха отлично като Цецо стана трети , а Дидо – пети.
Бомбата на турнира хвърлиха Сибо Атанасов и Данаил Кръстев от екипа на „Forever Freedom” :), които изринаха като февруарски сняг всички конкуренти по пътя си към спечелването на първото място.
СК Ракетлон иска да благодари на всички, които се престрашиха да пътуват в това зимно време и допринесоха за представянето на клуба на Зоналното първенство!

badminton-raketlon-varna

P.S.
Поради непрестанните и достойни борби на корта не успяхме да съберем всички състезатели за отборната снимка

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.