Go to Top

И двете купи от ДОП 2021 са за СК Ракетлон

Ако все още не се разбрали, СК Ракетлон спечели и ДВЕТЕ ТИТЛИ – при юноши и при девойки – на завършилото Държавно Отборно Първенство по бадминтон до 15 години. Това не се е случвало никога досега на отбор от Варна, откакто се провеждат състезания по бадминтон (1967г.). Жалко, че турнирът се проведе при строги мерки за безопасност и затворени врати. Публиката определено щеше да остане доволна от битките, които спретнахме и през двата дни.

И при юношите и при девойките на финала варненските супер-ракети се изправиха срещу един от най-силните клубове в страната от десетилетия, а именно БСК „Хасково“.

При момчетата успяхме да победим с 3:2 срещи (можеше да е 5:0, но загубихме две срещи на по 18-19 точки в контра-геймовете) отбора на Хасково, където играят настоящите шампиони на сингъл и двойки. Девойките по първоначална „вътрешна“ статистика трябваше да са трети, но сметките ни за щастие не излязоха верни и на полуфинала надвиха БК Пазарджик с 5:0, а на финала победиха отново отбора от Хасково с 4:1!!! Молим да ни извините, но имахме много да си връщаме. 😉

Hall of Fame – СК Ракетлон

Владимир Щерев
Стилиян Стоименов
Мартин Стратиев
Валери Боевски

Александра Стратиева
Габриела Джолева
Десислава Анастасова
Диляна Ангелова
Рея Кирчева

купа и медали за децата от варна
момичета купа ДОШ
шампиони ДОШ момчета Варна
златните медали на ск ракетлон
бадминтон състезние варна
подготовка за състезание
как се чисти залата ни

Благодаря на Рени Атанасова за помощта ѝ като треньор! Благодаря и на всички, които помогнаха това състезание да се проведе в нашия град! Благодаря и за снимките на Стефан Щерев.

Вярвам, че баща ми, Атанас Атанасов, щеше да е много доволен от този успех! ❤️

Сибо Атанасов,
Председател на СК Ракетлон Варна

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.