Go to Top

5 медала от Републиканския шампионат по бадминтон U15

Нови 5 медала спечелиха състезателите на Ракетлон Варна от Републиканския шампионат по бадминтон U15, който се проведе в Стара Загора на 9-11 октомври. В турнира взеха участие над 100 състезателя от цяла България. След 3-дневно съревнование и безброй срещи, отново имаме републикански шампион от Варна!

Владимир Щерев, заедно с урагана Калояна Налбантова от Виктори-София, отвяха всички до полуфинала. За влизане на финала играха с топ двойката на Стара Загора, Георги Катеров и Цвети Катерова и след много добра игра във важните моменти, плюс малко късмет, успяха да надделеят с 24:22 и 23:21. Финалната среща беше почти проформа за първенците.
Владимир Щерев и Стилиян Стоименов – шампиони на двойки момчета за 2019, тази година стигнаха до финала, но за жалост останаха със сребърните медали. А Стилиян Стоименов и Диляна Ангелова завоюваха бронзовите медали при смесените двойки.

За да пътуваме удобно и безпроблемно, за пореден път наехме кола от TopRentaCar. Избрахме Volkswagen Caddy – заради добрата цена, огромния багажник (необходимост при пътуване по състезания) и фактът, че горивото е метан (заводската изработка няма нищо общо с гаража на бай Пешо-метана ).
Каква е ползата? Варна – Стара Загора за 19лв  , а най-хубавото е, че с TopRentaCar винаги караме нови коли.

Всички резултати от турнира може да видите тук: ДЛШ U15 Стара Загора 2020

kaloiana
stel-di
vladi-kaloiana
stel
vladi
md-vladi-stel
u15
xd-medali-u15
md-medali-u15
toprentacar

Подробен анализ и оценки за състезанието може да прочетете тук» (парола в Viber групата)

Снимки: Стефан Щерев

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.